Gösta Moberg Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Gösta Moberg Åkeri AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Gösta Moberg Åkeri AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gösta Moberg Åkeri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gösta Moberg Åkeri AB har haft sedan 2007-09-06. Gösta Moberg Åkeri AB har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gösta Moberg Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjutareg. 2 A, 417 57, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7797655.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gösta Moberg Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Gösta Moberg Åkeri AB har idag 556719-1159 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gösta Moberg Åkeri AB

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Gösta Moberg Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moberg, Axel Gösta Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .