M&N Dahlgren AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara målningsarbete, rivning, industriservice, bygg. Försäljning av material och lagerhållning. Städning

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M&N Dahlgren AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är M&N Dahlgren AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-11-28 så skapades M&N Dahlgren AB och verksamheten är har F-skattsedel M&N Dahlgren AB har haft det sedan 2007-02-08.

M&N Dahlgren AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

556716-5492 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är M&N Dahlgren AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med M&N Dahlgren AB så går det att nå dem via telefon på 08-6288703 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom M&N Dahlgren AB är Lindgren Aapro, Jari Sakari som är född 1955 och har titeln VD, Lindgren Aapro, Jari Sakari som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jokimutka, Simo Kalle Juhani som är född 1952 och har titeln Suppleant, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .