Medialite Europe AB

Västra Götalands län

Information

556716-1079 är organisationsnummer för verksamheten Medialite Europe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medialite Europe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Medialite Europe AB finns i.

Medialite Europe AB har varit registrerat sedan 2006-11-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Medialite Europe AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Medialite Europe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Medialite Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas.

Vill ni komma i kontakt med Medialite Europe AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6094726 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska designa, tillverka och bedriva försäljning av reklamskyltar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Medialite Europe AB och det är Audunsson, Hermann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Linder, Olof Joachim som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,