INKO Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och INKO Fastigheter AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och INKO Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för INKO Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

INKO Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som INKO Fastigheter AB ska trivas.

INKO Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INKO Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är INKO Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med INKO Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-175580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med INKO Fastigheter AB är Christiansson, Göran Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Christiansson, Göran Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Ingrid som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Kjell Christer som är född 1959 och har titeln Revisor, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

INKO Fastigheter AB har 556715-7432 som sitt organisationsnummer.