Down Film AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Down Film AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Down Film AB är ett av dem. Statusen för Down Film AB är att Bolaget är aktivt.

Down Film AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Down Film AB ska trivas.

Down Film AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att filma, fotografera och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Down Film AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16.

Idag är Down Film AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Down Film AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Down Film AB är Allestig, Niklas Per Åke som är född 1968 och har titeln VD, Allestig, Niklas Per Åke som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sövig, Linda Gabrielle som är född 1969 och har titeln Suppleant, Liffner Åkerblom, Sylvia Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Down Film AB har 556714-4109 som sitt organisationsnummer.