Mitos AB

Västra Götalands län

Information

Mitos AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Mitos AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mitos AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mitos AB har haft sedan 2006-12-23. Mitos AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mitos AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Viloplatsen 6 L, 416 70, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-3133352.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mitos AB Privat, ej börsnoterat.

Mitos AB har idag 556714-2111 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mitos AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhetsutveckling inom IT området samt erbjuda försäljning av produkter och tjänster inom IT området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mitos AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Carl Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Carlsson, Bo Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .