RL Engineering AB

Västra Götalands län

Information

RL Engineering AB är ett bolag som finns i Göteborg. I RL Engineering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidström, Claes Anders Robert som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Jenny Marie som är född 1979 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RL Engineering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RL Engineering AB på telefon 070-5314315.

Bolaget skall erbjuda tekniska konulttjänster inom produkt- utveckling, CAD-utbildning och metodutveckling till företag på en global marknad, företrädesvis inom fordonsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RL Engineering AB av bolagstypen Aktiebolag.

RL Engineering AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RL Engineering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och RL Engineering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RL Engineering AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

RL Engineering AB har 556713-9315 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.