Tumlehed Företagsutveckling AB

Västra Götalands län

Information

Tumlehed Företagsutveckling AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Tumlehed Företagsutveckling AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tumlehed Företagsutveckling AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-07.

Tumlehed Företagsutveckling AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-10-16. Men sedan 2007-06-07 så har Tumlehed Företagsutveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mosskullev. 16 A, 423 43, Torslanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tumlehed Företagsutveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att företag som Tumlehed Företagsutveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tumlehed Företagsutveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, aktier och andelar i såväl noterade som onoterade bolag samt bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tumlehed Företagsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tumlehed Företagsutveckling AB och det är följande personer, Berg, Kenneth Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jadefeldt Berg, Cristin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Blohmé, Anders Gunnar som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tumlehed Företagsutveckling AB är 556713-0348.