Askims Krog AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och bar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Askims Krog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Askims Krog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-10-16 så skapades Askims Krog AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Askims Krog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-09

556713-0157 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Askims Krog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Askims Krog AB så går det att nå dem via telefon på 031-282323 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Askims Krog AB är Sarkli, Erdal som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Chamoun, Behiye som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Bengt Åke Joakim som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.