Kök & Interiör i Högsbo AB

Västra Götalands län

Information

Kök & Interiör i Högsbo AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Kök & Interiör i Högsbo AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kök & Interiör i Högsbo AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-14.

Kök & Interiör i Högsbo AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-10-13. Men sedan 2006-12-14 så har Kök & Interiör i Högsbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Victor Hasselblads g. 11, 421 31, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kök & Interiör i Högsbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3320230.

Göteborg arbetar för att företag som Kök & Interiör i Högsbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kök & Interiör i Högsbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med kök, vitvaror och interiör, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kök & Interiör i Högsbo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kök & Interiör i Högsbo AB och det är följande personer, Henriksson, Anders Sören som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Martin Ingemar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindholm, Kent Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kök & Interiör i Högsbo AB är 556712-7716.