Svensk Bibliotek Transport AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Svensk Bibliotek Transport AB. Det finns flera bolag som liknar Svensk Bibliotek Transport AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svensk Bibliotek Transport AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-10-12 så har Svensk Bibliotek Transport AB varit registrerat och sedan 2007-01-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svensk Bibliotek Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Svensk Bibliotek Transport AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Regulatorv. 21, 141 49, Huddinge. Vi ni istället prata med Svensk Bibliotek Transport AB så kan ni göra det på 076-8561500.

Bolaget ska leverera transporttjänster till Svenska bibliotek.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandbakken, Lars Jörgen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Sandbakken, Lars Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sandbakken, Kristoffer som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Blom, Göran Andreas som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Svensk Bibliotek Transport AB har 556712-7310 som sitt organisationsnummer.