Lagsport i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Lagsport i Göteborg AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Lagsport i Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lagsport i Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-12.

Lagsport i Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-09-19. Men sedan 2006-11-02 så har Lagsport i Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brodalsv. 7, 433 38, Partille. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lagsport i Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4338847.

Göteborg arbetar för att företag som Lagsport i Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lagsport i Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva handel med sportkläder och sportartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lagsport i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lagsport i Göteborg AB och det är följande personer, Orava, Per Henrik som är född 1977 och har titeln VD, Orava, Per Henrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Jonas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lagsport i Göteborg AB är 556711-3716.