orunesson AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns orunesson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. orunesson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

orunesson AB är momsregistrerat sedan2006-11-09 och har organisationsnummer 556710-9334.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5942042 alternativt besöka eller skicka post till orunesson AB på följande adress Bohusg. 5, 411 39, Göteborg.

orunesson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-09.

I orunesson AB så sitter följande personer i styrelsen: Runesson, Kerstin Anita som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Runesson, Johan Ove Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet såsom rådgivning och coachning i frågor som rör företagsledning och organisation samt därmed förenlig verksamhet.