Provista Specialoptik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Provista Specialoptik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Provista Specialoptik AB är ett av dem. Statusen för Provista Specialoptik AB är att Bolaget är aktivt.

Provista Specialoptik AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Provista Specialoptik AB ska trivas.

Provista Specialoptik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och import av hjälpmedel såsom linser för synskadade samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Provista Specialoptik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Provista Specialoptik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Provista Specialoptik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-497830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Provista Specialoptik AB är Brandberg, David Kjell Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lund, Kenneth Vik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lund, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mårdsjö, Karl Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Lindh, Claes Fredrik Mikael som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Provista Specialoptik AB har 556710-6231 som sitt organisationsnummer.