Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556710-1422 är organisationsnummer för verksamheten Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB finns i.

Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB har varit registrerat sedan 2006-08-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 023-792300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva annonsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Annonspaketet Hela Stan i Göteborg AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,