DTB Dräxlmaier Teknologi AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling och distribution av interiörsystem och interiörbyggdelar såsom elektriska system för bilindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DTB Dräxlmaier Teknologi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är DTB Dräxlmaier Teknologi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-08-30 så skapades DTB Dräxlmaier Teknologi AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556710-0747 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är DTB Dräxlmaier Teknologi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med DTB Dräxlmaier Teknologi AB så går det att nå dem via telefon på 042-212073 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Fedl, Jürgen -Kröner, Thomas Maximilian

Följande personer är på något sätt aktiva inom DTB Dräxlmaier Teknologi AB är Fedl, Jürgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kröner, Thomas Maximilian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kurz, Björn Tido som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .