Consilium Production AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och administrera samt tillhandahålla logistik och tillverkningsresurser såsom komponenter till brand- och gaslarm, navigationsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Consilium Production AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Consilium Production AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-08-30 så skapades Consilium Production AB och bolaget är har F-skattsedel Consilium Production AB har haft det sedan 2009-02-05.

Consilium Production AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-02-05

556709-9220 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Consilium Production AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Consilium Production AB så går det att nå dem via telefon på 031-7107700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Consilium Production AB är Koskenniemi, Tage Johan som är född 1959 och har titeln VD, Koskenniemi, Tage Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ove Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Jan-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .