Desdichado AB

Västra Götalands län

Information

Desdichado AB är ett företag som finns i Göteborg. I Desdichado AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elmgren-Warberg, Stefan Olof C som är född 1972 och har titeln VD, Elmgren-Warberg, Stefan Olof C som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmgren-Warberg, Jill som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilausen, Flemming Ronald som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Desdichado AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Desdichado AB på telefon 031-7013711.

Bolaget skall utveckla och sälja spel, TV-program, böcker, recensioner, köpa och sälja antikviteter och även bedriva värdepappersrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Desdichado AB av bolagstypen Aktiebolag.

Desdichado AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Desdichado AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Desdichado AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Desdichado AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Desdichado AB har 556709-7208 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.