Oribac AB

Västra Götalands län

Information

Oribac AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Oribac AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Oribac AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Oribac AB har haft sedan 2007-03-22. Oribac AB har funnits sedan och 2007-03-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Oribac AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Aschebergsg. 28, 411 33, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7879707.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Oribac AB Privat, ej börsnoterat.

Oribac AB har idag 556708-8678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Oribac AB

Bolaget ska bedriva utveckling och marknadsföring av probiotika-baserade produkter främst inom det medicinska området samt därmed förenlig verksamhet.

I Oribac AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Maude Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almståhl, Annica Charlotta Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kent Roger Albert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .