J L Dressed for You AB

Västra Götalands län

Information

J L Dressed for You AB är ett företag som finns i Göteborg. I J L Dressed for You AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Turkalj, Mia Marie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydberg, Pernilla Louise som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Lars Anders Patrick som är född 1966 och har titeln Suppleant, Turkalj, Fabian Zdenko som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Kusche, Sylvia Wera Ingeborg som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J L Dressed for You AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J L Dressed for You AB på telefon 073-0398292.

Bolaget skall bedriva handel med konfektionsvaror.

Idag är J L Dressed for You AB av bolagstypen Aktiebolag.

J L Dressed for You AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J L Dressed for You AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och J L Dressed for You AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J L Dressed for You AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J L Dressed for You AB har 556706-7326 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.