Kjellberg & Konvalina Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Kjellberg & Konvalina Fastighets AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Kjellberg & Konvalina Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Konvalina, Herbert Karl August som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Jan Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjellberg & Konvalina Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kjellberg & Konvalina Fastighets AB på telefon 031-285153.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kjellberg & Konvalina Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kjellberg & Konvalina Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kjellberg & Konvalina Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-07 och Kjellberg & Konvalina Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjellberg & Konvalina Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kjellberg & Konvalina Fastighets AB har 556704-0380 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.