Pilotfish Fleet AB

Västra Götalands län

Information

Pilotfish Fleet AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Pilotfish Fleet AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pilotfish Fleet AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-04-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Badhusg. 18, 411 21, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pilotfish Fleet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3395602.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Pilotfish Fleet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pilotfish Fleet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska sälja system för fleetmanagement för hyrbilar, poolbilar och personbilsflottor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pilotfish Fleet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pilotfish Fleet AB och det är följande personer, Lanevik, Per Jonas som är född 1961 och har titeln VD, Lanevik, Per Jonas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenfelt, Erik Gabriel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabinus, Tomas Christian Olov som är född 1964 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Pilotfish Fleet AB är 556702-0564.