Kronhjulet Holding AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Kronhjulet Holding AB. Det finns flera bolag som liknar Kronhjulet Holding AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-03-24 så har Kronhjulet Holding AB varit registrerat. Idag är Kronhjulet Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kronhjulet Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hängpilsg. 7, 426 77, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Kronhjulet Holding AB så kan ni göra det på 070-7106605.

Bolaget ska äga, förvalta och handla med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Claesson, Ulf Roland som är född 1959 och har titeln VD, Claesson, Ulf Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Jonas Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höglund, Peter Evert som är född 1953 och har titeln Suppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Rydberg, Karl Axel Ingemar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Kronhjulet Holding AB har 556700-6787 som sitt organisationsnummer.