Vess Invest AB

Västra Götalands län

Information

Vess Invest AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Vess Invest AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vess Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-30.

Vess Invest AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-03-20. Men sedan 2006-03-30 så har Vess Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hertig Valdemars v. 20, 311 37, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vess Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-59174.

Göteborg arbetar för att bolag som Vess Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vess Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Ekonomisk rådgivning. Handel med fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vess Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vess Invest AB och det är följande personer, Sevholt, Tore Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Vessin Sevholt, Sigrid Carianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vess Invest AB är 556700-1283.