Global Asset Management Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556699-4249 är organisationsnummer för företaget Global Asset Management Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Global Asset Management Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Global Asset Management Sweden AB finns i.

Global Asset Management Sweden AB har varit registrerat sedan 2006-03-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Global Asset Management Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Global Asset Management Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Global Asset Management Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Global Asset Management Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-1800500 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 48, 411 15, Göteborg

Bolaget skall bedriva rådgivning vad avser marknadsföring och försäljning av teknikrelaterade produkter samt att idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget investera i nyetablerade och igång varande företag och verksamheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Global Asset Management Sweden AB och det är Sandberg, Jonas Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lassing, Hans Johan som är född 1973 och har titeln Suppleant, Bäcklin, Eva Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,