Lundens Plastteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av rörsystem samt av svetsutrustning för sammanfogning av rörsystem, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lundens Plastteknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Lundens Plastteknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-03-01 så skapades Lundens Plastteknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lundens Plastteknik Aktiebolag har haft det sedan 2006-03-09.

Lundens Plastteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-23

556698-8985 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Lundens Plastteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lundens Plastteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7422060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lundens Plastteknik Aktiebolag är Lindroth, Kenth Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Ing-Marie Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Simonsson, Kjell Adler som är född 1944 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .