L.B. Fashion AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av damkonfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.B. Fashion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är L.B. Fashion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-02-28 så skapades L.B. Fashion AB och bolaget är har F-skattsedel L.B. Fashion AB har haft det sedan 2006-03-16.

L.B. Fashion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-16

556698-8381 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är L.B. Fashion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med L.B. Fashion AB så går det att nå dem via telefon på 031-204649 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.B. Fashion AB är Jeansson, Anna Margot som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeansson, Lennart Artur som är född 1926 och har titeln Suppleant, Bäckstrand, Per Veine Tommy som är född 1951 och har titeln Revisor, Bäckstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .