Eagle Eyes AB

Västra Götalands län

Information

Eagle Eyes AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Eagle Eyes AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eagle Eyes AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-17.

Eagle Eyes AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-02-08. Men sedan 2006-05-17 så har Eagle Eyes AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fjärde Långg. 24, 413 27, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eagle Eyes AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-1011100.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Eagle Eyes AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eagle Eyes AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer avseende projektering, ritning och kalkylering inom byggsektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eagle Eyes AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eagle Eyes AB och det är följande personer, Bergqvist, Johan Per Akechai som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Per Roine som är född 1979 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eagle Eyes AB är 556698-1741.