Vilma Velasquez AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Vilma Velasquez AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vilma Velasquez AB är ett av dem. Statusen för Vilma Velasquez AB är att Bolaget är aktivt.

Vilma Velasquez AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vilma Velasquez AB ska trivas.

Vilma Velasquez AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning, design, distribution och försäljning av smycken, import och export av smycken och material samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vilma Velasquez AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Vilma Velasquez AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Vilma Velasquez AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-3309574.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Velasquez, Vilma Rocio Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Vilma Velasquez AB är Velasquez, Vilma Rocio som är född 1964 och har titeln VD, Velasquez, Vilma Rocio som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Velasquez, Mafalda Mac som är född 1985 och har titeln Suppleant, Petersson, Stig Bengt Anders som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vilma Velasquez AB har 556697-2898 som sitt organisationsnummer.