Lixon Venture AB

Västra Götalands län

Information

Lixon Venture AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Lixon Venture AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lixon Venture AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lixon Venture AB har haft sedan 2007-01-11. Lixon Venture AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lixon Venture AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Hamng. 23, 411 14, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-107861.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lixon Venture AB Privat, ej börsnoterat.

Lixon Venture AB har idag 556696-9407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lixon Venture AB

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom mamagement och agenturhandel, samt därmed förenlig verksamhet.

I Lixon Venture AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kronlid, Per Henrik som är född 1972 och har titeln VD, Kronlid, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Zellén, Anders Richard som är född 1973 och har titeln Suppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .