Skarpebo Invest AB

Västra Götalands län

Information

Skarpebo Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Skarpebo Invest AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skarpebo Invest AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-01-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skarpebo Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att verksamheter som Skarpebo Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skarpebo Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skarpebo Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skarpebo Invest AB och det är följande personer, Ericsson, Jan Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Hampus Jan Christer som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Skarpebo Invest AB är 556696-8961.