KEHS AB

Västra Götalands län

Information

556696-6296 är organisationsnummer för företaget KEHS AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KEHS AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som KEHS AB finns i.

KEHS AB har varit registrerat sedan 2006-01-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för KEHS AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

KEHS AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KEHS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Karlsson, Per Anders -Sandberg, Peter Joakim

Vill ni komma i kontakt med KEHS AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3999568 eller genom brev på följande adress:
Göteborgsv. 46, 431 37, Mölndal

Bolaget bedriver försäljning av konfektion i butik såväl som genom agentur verksamhet mot butik.

Det finns olika personer som har en koppling med KEHS AB och det är Sandberg, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Bo Claes Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Anders som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,