Scanshell AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva produktion och handel inom vattenbruksbranschen såsom musselodling, handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scanshell AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Scanshell AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2006-01-09 så skapades Scanshell AB och företaget är har F-skattsedel Scanshell AB har haft det sedan 2007-06-07.

Scanshell AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556695-8392 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Scanshell AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Scanshell AB så går det att nå dem via telefon på 070-5555852 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scanshell AB är Gunnarsson, Bengt Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Björn Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .