Språkdoktorerna Abelin & Veres AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är ett av dem. Statusen för Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är att Bolaget är aktivt.

Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Språkdoktorerna Abelin & Veres AB ska trivas.

Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation i språkvårdsfrågor samt därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23.

Idag är Språkdoktorerna Abelin & Veres AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Språkdoktorerna Abelin & Veres AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2576229.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Abelin, Åsa Catharina -Veres, Ulla-Britt Linnéa.

De som är på något sätt har med Språkdoktorerna Abelin & Veres AB är Abelin, Åsa Catharina som är född 1953 och har titeln VD, Abelin, Åsa Catharina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Veres, Ulla-Britt Linnéa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklin, Eva Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Språkdoktorerna Abelin & Veres AB har 556692-8916 som sitt organisationsnummer.