DA Kafé Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och DA Kafé Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DA Kafé Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DA Kafé Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DA Kafé Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DA Kafé Aktiebolag ska trivas.

DA Kafé Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva kafé- och restaurangrörelse, cateringverksamhet, äga och förvalta fast egendom, handla med aktier och andra värdepapper samt bedriva därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DA Kafé Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är DA Kafé Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med DA Kafé Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-821410.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med DA Kafé Aktiebolag är Petersen, Thomas Gunnar Sophus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Karin Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

DA Kafé Aktiebolag har 556692-6100 som sitt organisationsnummer.