Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-19.

Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-12-01. Men sedan 2006-01-19 så har Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungstorget 2, 411 17, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-107600.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB och det är följande personer, Egnell, Peter Otto Reinhold som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adrell, Carl Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Egnell, Lena Solveig Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Levensjö, Åke Ragnvald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ripp, Anders Per Ivan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikland, Camilla Karin Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot.Edman, Johan Anders Frederik som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg AB är 556692-2208.