Qu-Tech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning och handel med produkter för hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Qu-Tech Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Qu-Tech Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2005-11-30 så skapades Qu-Tech Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556692-1788 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Qu-Tech Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Qu-Tech Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-281520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Qu-Tech Aktiebolag är Lang, Per Åke Michael som är född 1958 och har titeln VD, Lang, Per Åke Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Claes-Anders Micael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjödin, Sture Tomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor.