The green Bakery Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

The green Bakery Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I The green Bakery Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulrich, Babette Beate Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med The green Bakery Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå The green Bakery Aktiebolag på telefon 070-7250700.

Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av ekologiskt bröd till detaljhandeln, produktion och försäljning av icke egkologiskt bröd till detaljhandeln samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är The green Bakery Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

The green Bakery Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

The green Bakery Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och The green Bakery Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för The green Bakery Aktiebolag så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

The green Bakery Aktiebolag har 556692-0798 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.