För Fulla Segel Sverige AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns För Fulla Segel Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. För Fulla Segel Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

För Fulla Segel Sverige AB är momsregistrerat sedan2006-01-19 och har organisationsnummer 556691-5301.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till För Fulla Segel Sverige AB på följande adress Stationsv. 3, 182 55, Djursholm.

För Fulla Segel Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-19.

I För Fulla Segel Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Wendt, Carl Anders Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva charterverksamhet med segel- och motorbåtar, tillhandahålla sjöutbildning, sälja och förmedla båtar, arrangera evenemang, erbjuda teknisk konsultation, bistå med tjänster inom marknadsföring samt äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.