Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kusseredsv. 11, 434 96, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7244370.

Göteborg arbetar för att företag som Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på rekrytering, ledar-, organisations- och affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB och det är följande personer, Färnlöf Clarin, Karin Birgitta som är född 1966 och har titeln VD, Färnlöf Clarin, Karin Birgitta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Färnlöf, Karl Håkan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Affärsdriven Kompetens, Göteborg AB är 556691-0567.