VX Projekt AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva bygg- och projektledning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VX Projekt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är VX Projekt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2005-11-18 så skapades VX Projekt AB och bolaget är har F-skattsedel VX Projekt AB har haft det sedan 2005-12-01.

VX Projekt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-01

556690-7357 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är VX Projekt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med VX Projekt AB så går det att nå dem via telefon på 031-7738392 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom VX Projekt AB är Magnil Thunberg, Erik Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnil, Åsa Cecilia som är född 1967 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Marie Birgitta som är född 1967 och har titeln Revisor, Marie Dahlberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .