LUDA Elektronik AB

Västra Götalands län

Information

LUDA Elektronik AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som LUDA Elektronik AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LUDA Elektronik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-23.

LUDA Elektronik AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-14. Men sedan 2005-12-23 så har LUDA Elektronik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Aschebergsg. 46, 411 33, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LUDA Elektronik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-132016.

Göteborg arbetar för att företag som LUDA Elektronik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LUDA Elektronik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara partihandel med elektronikkomponenter, import och försäljning av säkerhetsrelaterad elektronik.

Firmatecknare för LUDA Elektronik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LUDA Elektronik AB och det är följande personer, Brost, Nils Ludvig som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludwiszewski, Daniel som är född 1981 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LUDA Elektronik AB är 556690-3950.