AB Spensa

Västra Götalands län

Information

AB Spensa är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som AB Spensa finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Spensa är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-11.

AB Spensa som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lammelyckan 15A, 418 75, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Spensa så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-226680.

Göteborg arbetar för att företag som AB Spensa ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Spensa. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Spensa är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Spensa och det är följande personer, Rose, Franz Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Dan Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Malin Anette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rose, Agneta Catharina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilausen, Flemming Ronald som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för AB Spensa är 556690-2960.