Themercado Group AB

Västra Götalands län

Information

Themercado Group AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Themercado Group AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ghazizadeh, Roy Amir som är född 1982 och har titeln VD, Ghazizadeh, Roy Amir som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ghazizadeh, Mohammad Reza som är född 1977 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Themercado Group AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Themercado Group AB på telefon 0709-916611.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena event såsom kund- aktiviteter för företag, kommersiella evenemang inom kultur, mode, sport och musik, design såsom utformning av grafisk profil, logotyper och visitkort, reklam såsom produktion av bildspel och hemsidor,utformning produktion avtryckmaterial mässmaterial samt inom media såsom utformning produktion av magasin med annonsörer och foto- och bildreportage samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Themercado Group AB av bolagstypen Aktiebolag.

Themercado Group AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Themercado Group AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och Themercado Group AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Themercado Group AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Themercado Group AB har 556688-9340 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.