Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7223500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag är Jisland, Olof Patrik som är född 1963 och har titeln VD, Jisland, Olof Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nikolai, Björn Niklas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Charlotte Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Pauli, Magnus Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Torbjörn Raoul som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotKäll, Ulf Johan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Arthur Lennart Oskar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorRoempke, Carl Johan som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Advokatfirman Vinge Göteborg Aktiebolag har 556688-6551 som sitt organisationsnummer.