Emdo AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Emdo AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Emdo AB är ett av dem. Statusen för Emdo AB är att Bolaget är inaktivt.

Emdo AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Emdo AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall, direkt eller indirekt genom dotterbolag, utveckla, marknadsföra, försälja och leverera mjukvara, samt inom detta område tillhandahålla service och konsulttjänster, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emdo AB inte är momsregistrerat.

Idag är Emdo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Emdo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-107200.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Emdo AB är Sandholt, Gustav Hans Olof som är född 1962 och har titeln VD, Sandholt, Gustav Hans Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vååg, Lars Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Hemström, Anna Ulrika som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Emdo AB har 556687-5067 som sitt organisationsnummer.