BSSON Home-Styling AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och BSSON Home-Styling AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och BSSON Home-Styling AB är ett av dem. Statusen för BSSON Home-Styling AB är att Bolaget är aktivt.

BSSON Home-Styling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som BSSON Home-Styling AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom home-styling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BSSON Home-Styling AB inte är momsregistrerat.

Idag är BSSON Home-Styling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med BSSON Home-Styling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7500000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BSSON Home-Styling AB är Bengtsson, Bengt Valdemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Martin Henrik Valdemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Linder, Olof Joachim som är född 1964 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Magnus som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

BSSON Home-Styling AB har 556687-3641 som sitt organisationsnummer.