Leeward Capital AB

Västra Götalands län

Information

556686-9722 är organisationsnummer för verksamheten Leeward Capital AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leeward Capital AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Leeward Capital AB finns i.

Leeward Capital AB har varit registrerat sedan 2005-10-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Leeward Capital AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Leeward Capital AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leeward Capital AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Leeward Capital AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bäckstensg. 13, 431 49, Mölndal

Bolaget skall äga samt förvalta aktier och fast egendom, erbjuda finansiella och säljtekniska konsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leeward Capital AB och det är Olsson Krüger, Claes Patrick som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Christina Ragnhild som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor,