Mobpal Mobile Relations AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Mobpal Mobile Relations AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mobpal Mobile Relations AB är ett av dem. Statusen för Mobpal Mobile Relations AB är att Bolaget är aktivt.

Mobpal Mobile Relations AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Mobpal Mobile Relations AB ska trivas.

Mobpal Mobile Relations AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult och programvarulicensiering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobpal Mobile Relations AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är Mobpal Mobile Relations AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Mobpal Mobile Relations AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-644955.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mobpal Mobile Relations AB är Jansson, Rolf Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gahnström, Anders Ola som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Rosenqvist, Ann-Lovise som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mobpal Mobile Relations AB har 556686-9045 som sitt organisationsnummer.