Signova AB

Västra Götalands län

Information

Signova AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Signova AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Signova AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-10.

Signova AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-09-29. Men sedan 2006-02-10 så har Signova AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klockarev. 45, 425 30, Hisings Kärra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Signova AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-571850.

Göteborg arbetar för att bolag som Signova AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Signova AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom det el- och trafiktekniska området samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Signova AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Signova AB och det är följande personer, Otterdahl, Nils Torgil Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterdahl, Kerstin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kollberg, Inger Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Signova AB är 556686-5860.